Betonirakentaminen

Ammattilaisuuteemme kuuluvat laadukas työnjälki ja korkea viimeistelytaso. Tekemämme projektit valmistuvat ajallaan, yhdessä asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti.
Palvelemme Vihdistä käsin koko Etelä-Suomessa.

Tutustu referensseihimme

Betonimuottityöt

Betonointi on tärkeä osa vankkaa, kestävää rakentamista. Taitava työnjohtomme huolehtii, että kaikki osaset ovat kohdallaan vahvojen rakenteiden toteutuksessa. Osaamisemme rakentuu horjumattomalle kokemuspohjalle ja palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti kilpailukykyiseen hintaan.

Erityisesti suurten rakenteiden tulee kestää ajan hammasta ja ympäröiviä sääolosuhteita. Ekotehokas ja energiaa säästävä betoni on myös luontoystävällinen valinta. Asiantuntemuksemme ansiosta betonirakentaminen pysyy suunnitellussa budjetissa, ja pystymme vastaamaan yllättäviinkin haasteisiin reippaasti. Olemme luotettava AAA-luokan kumppanisi projektin kaikissa vaiheissa.

Laudoitus- ja raudoitustyöt

Koulutetut ja kokeneet rakennusalan ammattilaisemme toimivat yhteistyössä kanssasi koko projektin ajan. Toimintamme laadun pohjana on yhtenäinen yhteistyöverkko ja ensiluokkaiset materiaalit.
Palvelumme kattavat monipuoliset laudoitus- ja raudoitusratkaisut, kirvesmiestyöt, huoneistoremontit sekä mittaustyöt asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityinä. Asiakkaan kanssa luotu yhteistyömalli ohjaa toimintaamme ja varmistaa kustannustehokkaan lopputuloksen, johon kaikki projektin osapuolet ovat tyytyväisiä.

Puhelinkuvake

Tarjoamme betonirakentamisen ja muut palvelut vuosien ammattitaidolla.
Jos suunnittelet uutta rakentamiskohdetta, ota meihin yhteyttä, palvelemme Vihdistä käsin koko Etelä-Suomessa.

Soita ja kysy lisää